ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ, ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ!

3 Οκτωβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες- Συνάδελφοι
   Η βαρβαρότητα της τροϊκανής κυβέρνησης ενάντια στους εργαζομένους συνεχίζεται με πιο έντονους ρυθμούς. Μετά τις περικοπές των μισθών και των συντάξεων, μετά την κατάργηση των δώρων και των επιδομάτων, μετά την αύξηση της φορολογίας για ετήσια εισοδήματα πάνω από 5.000€, μετά τον φόρο ακίνητης περιουσίας, έρχεται τώρα και ανακοινώνει απολύσεις και εργασιακή εφεδρεία, μια εφεδρεία που είναι ο προθάλαμος 30.000 απολύσεων στο στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα.
Συναδέλφισσες- Συνάδελφοι
   Η αγριότητα και το πλιάτσικο εις βάρος των λαϊκών εισοδημάτων προσλαμβάνει πλέον διαστάσεις λεηλασίας. Σαν ψυχροί εκτελεστές, προσηλωμένοι και υποταγμένοι στους οικονομικούς δολοφόνους του Δ.Ν.Τ αγνοούν παντελώς την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, αγνοούν ότι στέλνουν στον «αργό θάνατο» εργαζόμενους και συνταξιούχους, δεν τους αφορούν πλέον οι άνθρωποι. Αδιαφορούν πως τα βγάζει πέρα η λαϊκή οικογένεια. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να είναι αρεστοί στα λαμόγια και στους γκάγκστερ του ΔΝΤ της Ε.Ε και του κεφαλαίου.
 Συναδέλφισσες- Συνάδελφοι
   Ήρθε η ώρα της αντεπίθεσης, ήρθε η ώρα του λαικού ξεσηκωμού.
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΟΚΤΩΒΡΗ
ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

   Έχουμε τη δύναμη με οργανωμένο αγώνα να σταματήσουμε την λεηλασία του εισοδήματος μας, να εναντιωθούμε στην εφεδρεία και στις απολύσεις, να αρνηθούμε να πληρώσουμε τα χαράτσια γιατί απλά δεν έχουμε, δεν μπορούμε!
5 Οκτώβρη ώρα 1100 Άγαλμα Βενιζέλου
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου